Reünie van cabaretiers tijdens Oudejaarsspecial

11-12-2018 (14:52) - Media

Frank Evenblij ontmoet in het nieuwe seizoen van 'Evenblij maakt Vrienden' verschillende beroemdheden. Zo gaat hij langs bij jeugdidool Sting en bouwt hij een bijzondere band op met André Hazes Junior. De uitsmijter van de reeks, die de presentator maakte voor BNNVARA, is de special 'Evenblij met het oudejaar'. Hierbij geven ervaren Oudejaars-cabaretiers tips geven voor een geslaagde oudejaarsconference.


'Ik zoek vaak naar overeenkomsten en tegenstellingen met mijn gasten. Met Sting ontmoette ik mijn grootste idool. Daarvan wordt wel eens gezegd dat het tegenvalt, toch is het een van de meest bijzondere momenten in mijn leven. En van André Hazes ben ik een echte fan geworden. Ik bewonder hem en word vrolijk van hem', vertelt Evenblij


In de special spreekt hij met Youp van ’t Hek, Herman Finkers, Claudia de Breij, Hans Sibbel, Erik van Muiswinkel, Jan-Jaap van der Wal en Dolf Jansen. Met elkaar kijken ze terug op gedenkwaardige conferences en blikken ze vooruit op 31 december. 'Evenblij met het oudejaar' is op 29 december om 23.30 uur te zien op NPO 1. 


Bureaus

Marketing

Economisch