Nieuw gratis magazine Verschilmakers

Nieuw gratis magazine Verschilmakers

17-06-2020 (14:22) - Media

Het aanpakken van wereldwijde problemen is niet voorbehouden aan wereldleiders, uitvinders of idealisten. Nagenoeg alle mensen kunnen met hun werk een cruciale bijdrage leveren aan een toekomstbestendig bedrijf en een gezonde economie. Hoe je dat in praktijk brengt? Je leest het in het nieuwe gratis te downloaden magazine ‘Verschilmakers’, een co-creatie van Circl en Circularities.
 
In het magazine laten directeuren, marketeers, inkopers en ontwerpers zien hoe ook jij het verschil kunt maken in je dagelijkse werkzaamheden. Hun verhalen, tips & tools bieden handvatten om morgen al een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendig bedrijf, een gezonde economie en leefbare wereld. Je kunt het magazine hier gratis downloaden.
 
Circularities vertaalt de theorie van de circulaire economie naar de praktijk voor bedrijven en overheden die verschil willen maken. Zo geloven we dat een circulaire economie alleen kan worden bewerkstelligd als elke professional voldoende praktische handelingsperspectieven heeft om met circulaire innovatie aan de slag te gaan en intrinsiek gemotiveerd is om elke dag zijn baan, bedrijf en wereld impactvoller te maken. Circularities heeft daarom opleidingen en trainingen ontwikkeld en begeleidt bedrijven en overheden met strategische en praktische circulaire vraagstukken.
 

Circl

In Circl bundelen entrepreneurs, experts en financials de krachten om samen te versnellen richting een circulaire economie. We geloven in kennis delen - right to copy in plaats van copyright - en in leren door samen te doen. Circl is een initiatief van ABN AMRO met eventlocaties en horeca als living lab. Met lezingen, workshops en community gedreven innovatieprogramma’s heten we je welkom. Zowel op www.circl.nl als in het circulaire paviljoen op de Zuidas in Amsterdam.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch