MWG voegt congres en AMMA-uitreiking samen tot allOut

09-01-2019 (09:56) - Media

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert MWG voor de eerste keer allOut: hét mediafestival van Nederland. Het bekende congres (dat tot nu toe plaatsvond in februari) en de AMMA-uitreiking worden op deze dag samengevoegd tot een nieuw totaalconcept bij Thuishaven Amsterdam.


Het dagprogramma start om 10.30 uur en bestaat uit inspirerende presentaties en interactieve break-out sessies. Futurist Patrick Dixon geeft als keynote speaker zijn blik op wereldwijde trends die van invloed zijn op de media-industrie. ’s Avonds worden de AMMA’s uitgereikt: al 15 jaar dé mediaprijzen voor de beste campagnes, opvallendste concepten en grootste talenten. De avond wordt afgesloten met een spetterend feest.


Eric Kip, Voorzitter van MWG, vertelt: “Het congres en de AMMA-uitreiking zijn van oudsher onze twee bekendste evenementen. Beide worden goed bezocht en gewaardeerd, maar zijn inmiddels ook voorspelbaar geworden. Daarom hebben we onszelf uitgedaagd om iedereen weer te verrassen en ook onze achterban om input gevraagd. Dit heeft geleid tot het compleet nieuwe concept allOut. Donderdag 16 mei 2019 wordt de mooiste dag voor de Nederlandse media-industrie.”

 

Over Patrick Dixon

Patrick Dixon is de voorzitter van Global Change Ltd en schrijver van zestien boeken over wereldwijde trends, waaronder The Future of Almost Everything. Hij behoort tot de 20 meest invloedrijke zakelijk denkers (bron: Thinkers 50). 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch