Heel Holland Bakt app compleet vernieuwd

25-11-2019 (14:52) - Media

Omroep MAX heeft de officiële Heel Holland Bakt App een update gegeven. Wie vanaf vandaag de nieuwe versie downloadt, krijgt een totaal nieuwe app. Met een nieuw design, een nieuw menu en veel nieuwe mogelijkheden. De app is beschikbaar op telefoon en tablet in de App Store en de Google Play Store.

 

Onder de nieuwe ingrediënten: een video-module met het leukste extra Heel Holland Bakt-materiaal, zoals bloopers, instructiefilmpjes en achter-de-schermenvideo’s. Ook is er een stemtool toegevoegd. Fans en bakfanaten kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete baksel of hun mening geven over belangrijke en minder belangrijke bakzaken. Tijdens het seizoen wordt de app geüpdatet met het laatste (Heel Holland) Bak(t)-nieuws, interviews en artikelen. Bovendien worden in de app regelmatig quizjes en andere mini-games gepubliceerd.

Gedurende de hele maand december kunnen fans in de app aan de bak met de Heel Holland Bakt Adventskalender. Hierin zitten honderden prijzen verstopt als ook bakken vol bonusmateriaal.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch