GTST maakt exclusief verhaal voor Instagram Stories

18-04-2019 (13:27) - Media

GTST heeft een verhaal ontwikkeld dat exclusief te volgens is via Instagram Stories. ‘Valentijns Vlucht’ wordt vanaf maandag 29 april vier weken lang elke werkdag op drie momenten per dag gepost. Hoofdrolspeler en nieuwkomer in het verhaal is Vincent Visser die de rol van Valentijn Sanders speelt.


'Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven. Het GTST Instagram account groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep', aldus Rohan Gottschalk, Producent Daily Drama bij EndemolShine Nederland.


'Voor Instagram Stories draaien is echt anders spelen dan in de studio', vertelt acteur Vincent Visser, die zijn debuut maakt in GTST. 'We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met ‘verticaal’ filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen. Heel leuk om dit verhaal exclusief te brengen op een platform waar ik zelfs dagelijks ook veel op te vinden ben.'
 

valentijns vlucht

Het verhaal 'Valentijns Vlucht' gaat over Valentijn Sanders, die enkele jaren geleden met zijn moeder naar Curaçao is geëmigreerd. Hij zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland en duikt met behulp van Lana (Faye Bezemer) onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch