Gerard Joling tekent exclusief contract bij RTL

20-03-2019 (08:30) - Media

Presentator en zanger Gerard Joling verbindt zich voor twee jaar exclusief aan RTL. Dinsdag is het contract officieel ondertekend. Vanaf september is hij te zien als jurylid in de nieuwe muzikale tv-show ‘The Masked Singer’. Daarnaast gaat Joling meerdere programma’s voor RTL presenteren.
 

Sven Sauvé, CEO RTL, kijkt uit naar de samenwerking: “Door zijn jarenlange ervaring als zanger en entertainer is Gerard een ideaal jurylid. Met zijn oprechte interesse in mensen krijgt hij altijd de echte verhalen boven tafel. De man heeft bovendien de meest aanstekelijke lach van Nederland. We geven zijn humor en ontwapenende persoonlijkheid de komende jaren graag alle ruimte bij RTL.”
 
Voor Joling is de deal met RTL een nieuwe mijlpaal: “Een geweldige eer de komende jaren voor RTL aan de slag te gaan, ik werk al lang met veel plezier met ze samen. RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht, maar ‘The Masked Singer’ heeft voor mij de doorslag gegeven. Een mooi contract met mooie plannen voor de toekomst.”

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch