Gaykrant presenteert eerste editie van de Gaykrant100

19-02-2020 (10:48) - Media

Vandaag presenteert Gaykrant, het grootste LHBT+ platform van Nederland, de eerste editie van de Gaykrant100: honderd Nederlanders die het verschil maken voor de LHBT+ community.
 
Op de lijst staan honderd personen die zich elk op hun eigen manier inzetten voor de regenboogzaak. Mensen die zich op diverse terreinen op onder meer politiek, cultureel, religieus, media- en zakelijk gebied onderscheiden én daarmee een verschil maken. In hun activiteiten zijn zij rolmodellen.
 
“Er bestaan veel LHBT+-prijzen waar één winnaar wordt gekozen. De Gaykrant100 toont juist de veelheid van en diversiteit aan mensen die zich inzetten voor de LHBT+ community in Nederland."
De lijst
 
In de Gaykrant100 staan mensen (m/v/x) van alle leeftijden, niet alleen LHBT+ ers maar ook mensen met een roze hart. Criteria die voor plaatsing op de lijst zijn gehanteerd zijn o.a. maatschappelijke betrokkenheid, zichtbaarheid en effectiviteit. Opvallende namen zijn onder andere Nikkie Tutorials, Georgina Verbaan, Duncan Lawrence, Thomas Olde Heuvelt en pastoor Pierre Valkering.
 
De volledige Gaykrant100 is te bekijken op www.gaykrant100.nl
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch