Yogaground lanceert eigen videokanaal YGTV

Yogaground lanceert eigen videokanaal YGTV

29-05-2020 (10:31) - Marketing

Deze week lanceert Rotterdams Yogaground haar eigen videokanaal, YGTV. Zodra de twee studio’s van het bedrijf in verband met corona moesten sluiten ging het merk online verder met lessen via Instagram. Dat liep zo goed dat het een studio inrichtte en een professional on-demand videokanaal lanceerde. Zowel huidige als nieuwe klanten kunnen zich vanaf nu abonneren en Yoga en High Intensity lessen volgen waar en wanneer het hen uitkomt.
 
Ferdinand Berghuijs, oprichter van Yogaground; ‘Wij wisten meteen dat we iets wilden doen toen onze vestigingen op last van de overheid moesten sluiten. Van 80 wekelijkse Yoga en High Intensity Training lessen op 2 locaties naar helemaal niets, daar wilden we niet aan. We boden daarom meteen onze lessen online aan via Instagram, gewoon opgenomen met een iPhone. Dat liep ontzettend goed. Dit eigen kanaal is een logische stap waarmee we ons online aanbod verder professionaliseren. Een geweldige aanvulling naast de lessen in de buitenlucht, die we sinds 11 mei weer kunnen aanbieden. En eigenlijk niet meer dan logisch nu mensen even niet naar onze studio’s kunnen komen.’
 
De sluiting van sportscholen duurt nog tot tenminste 1 juli. Maar ook daarna is het videokanaal een logisch aanbod in de anderhalve meter economie. Het online kanaal is een blijvend onderdeel van het aanbod en blijft dus ook bestaan na de heropening van de studio’s Zo kan iedereen de lessen volgen, ook wanneer de studio’s volgeboekt zijn of mensen even niet naar buiten kunnen. Wekelijks worden er nieuwe lessen geplaatst. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch