Winnaars Ajax-Tui arrangement worden wakker in Ajax Stadion

Winnaars Ajax-Tui arrangement worden wakker in Ajax Stadion

23-06-2020 (10:07) - Marketing

De winnaars van een speciaal arrangement voor Ajax-fans werden afgelopen maandag wakker in een tentje dat op een heel bijzondere plek was opgezet: in het Ajax Stadion. Moeder Lindy en zoon Kai (11) waren de gelukkige winnaars van deze Ajax vakantie-ervaring, mogelijk gemaakt door TUI en Ajax.
 
Zondagnacht sliepen moeder en zoon in een tentje dat speciaal voor hen midden in het stadion was ingericht. Maar het avontuur begon al toen ze thuis werden opgehaald door een gepersonaliseerde Mercedes-Benz auto met chauffeur. In het stadion volgden ze een clinic met de enige echte oefenvormen van Ajax. En na een privédiner aan de rand van het veld stond er een ritje met de Ajax spelersbus op het programma langs alle belangrijke Ajax-plekken. Voor het slapengaan vertelde oud speler en trainer Heini Otto nog een mooi bedtijdverhaal.  
 

Workout

Maandagochtend werd de dag fris gestart met een workout, verzorgd door de personal trainers van de Ajax e-sporters. Vervolgens aan Kai de eer om samen met de grasmeester het gras te maaien. Na het ontbijt kregen moeder en zoon nog een privétour door het stadion en kwamen als verrassing Edwin van der Sar, alsook spelers Joël Veltman en Lassina Traoré langs om Kai en Lindy uit te zwaaien. Lindy over deze onvergetelijke ervaring:?'Het is zo indrukwekkend en niet te bevatten. We zeiden steeds tegen elkaar: ‘wat is dit gaaf!’ We hebben volop genoten en dit ging verder dan Kai (en ik) ooit hadden kunnen dromen… Echt enorm bedankt voor deze geweldige belevenis'.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch