WE Fashion en Leger des Heils geven feestkleding tweede leven

04-10-2018 (10:00) - Marketing

WE is een samenwerking met het Leger des Heils gestart. Klanten kunnnen van 6 oktober tot en met 11 november 2018 hun gedragen WE party items inleveren bij één van de 100 Nederlandse WE stores. Vanaf december worden deze kledingstukken voor een sociale prijs verkocht bij de ReShare Stores, de 10 tweedehands kledingwinkels van het Leger des Heils.


De ReShare Store is een tweedehandskledingwinkel met 10 winkels in Nederland. De ReShare Store verkoopt kleding voor een sociale prijs aan mensen die weinig te besteden hebben, het milieu willen sparen of op zoek zijn naar iets unieks. De ingezamelde WE party items zijn in december 2018 verkrijgbaar bij de ReShare Stores. De volledige opbrengst van de verkopen komt ten goede aan het hulpaanbod van het Leger des Heils.

 

alles wat glittert

Van 6 oktober tot en met 11 november 2018 kunnen klanten hun gedragen WE party items inleveren bij één van de 100 WE store in Nederland. Van zwarte blazers en jurkjes tot volledige pakken en feestelijke accessoires. Alles wat glittert en schittert is welkom. Nadat de items zijn ingeleverd bij een WE store, worden ze naar een ReShare Store gebracht, waar de items verkocht worden voor een sociale prijs. Als dank voor het inleveren van de items ontvangen klanten een kortingscode voor 25% korting op een item naar keuze van de nieuwe WE party collectie.
 


 


 


Bureaus

Media

Economisch