VanMoof komt met e bike abonnement voor particulieren

VanMoof komt met e bike abonnement voor particulieren

19-02-2020 (08:00) - Marketing

Vandaag introduceert VanMoof het langverwachte e bike abonnement voor particulieren. De nieuwe private lease maakt het mogelijk om een VanMoof Electrified S2 of X2 te rijden vanaf €79 per maand inclusief onderhoud, verzekering en anti-diefstal service. Het abonnement is al af te sluiten vanaf 12 maanden, uniek in de markt.


De private lease is een toevoeging op het zakelijke lease aanbod dat VanMoof eerder dit jaar in januari introduceerde. Met de keuze voor een looptijd van 12, 24 of 36 maanden breekt VanMoof met het industriestandaard van minimaal 36 maanden. “We willen voor zoveel mogelijk mensen de drempel verlagen om een kwaliteits- e bike te kiezen”, aldus Taco Carlier, co-founder en CEO VanMoof.

In Nederland wonen ongeveer 4,5 miljoen Nederlanders binnen 15 kilometer van hun werk. Daarvan pakt nu wekelijks de helft één keer de fiets. Dat percentage kan en moet volgens Carlier omhoog. Hij is ervan overtuigd dat de elektrische fiets hierin het grote verschil gaat maken.

In de Randstad wordt de fiets vooral gepakt omdat dit sneller is dan met de auto of het openbaar vervoer. Ook wordt het werken aan de gezondheid genoemd als belangrijke factor bij de keuze voor de fiets. VanMoof hoopt met het private lease aanbod haar populaire e bikes met een aanschafwaarde van €3.398 bereikbaarder te maken voor een groter publiek.
 

Nutteloos voor dieven

VanMoof’s e bikes, de Electrified S2 en X2, zijn voorzien van allerlei slimme tech voor de ultieme ervaring als rijder. Uniek is dat VanMoof zowel haar fietsen als de de software allemaal in-huis ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Het geïntegreerde Kick Lock vergrendelt het achterwiel met een druk op de knop, wat sleutels overbodig maakt. Naast een handige app en anti-diefstal tracking, zijn VanMoof fietsen standaard voorzien van ingebouwde alarms om dieven van gedachten te laten veranderen.
 

Aanmelden

Het VanMoof private lease fiets abonnement voor elektrische fietsen is vanaf vandaag af te sluiten op VanMoof.com/private-lease. De maandelijkse kosten zijn €79 (36 maanden), €89 (24 maanden) of €99 (12 maanden). Alle onderhoud en verzekering zijn inbegrepen. Het aanbod is in samenwerking met Friesland Lease en exclusief voor de Nederlandse markt. VanMoof hoopt het aanbod in de toekomst wereldwijd uit te rollen.
 
www.vanmoof.com/bikes/nl-NL/fietsplan

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch