TV Star competitie voor start-ups en scale-ups van start

21-01-2019 (17:05) - Marketing

Vanaf vandaag kunnen alle in Nederland gevestigde start-ups en scale-ups zich inschrijven voor de TV Star competitie, georganiseerd door mediabureau All Response Media. De winnaar wordt beloond met een volledig gefinancierde TV-reclamecampagne (media én creatie) ter waarde van € 50.000.

 
In de voorgaande drie edities in de UK wonnen Calm.com, minicabit, Trouva en Lovespace deze competitie en dit jaar wordt TV Star competitie voor het eerst ook in Nederland gevoerd. 
 

Nadat de start-ups en scale-ups zich hebben aangemeld, wordt een eerste selectie gemaakt waarna deze longlist wordt uitgenodigd om een gedetailleerde vragenlijst in te vullen over hun business propositie en waarom ze in hun optiek klaar zijn voor TV advertising.
 

Deze response wordt in detail beoordeeld, waarna de finalisten zullen worden geselecteerd en uitgenodigd om deel te nemen aan een Dragon's Den-achtige pitch ten overstaan van de jury. De uiteindelijke winnaar ontvangt een volledig gefinancierde TV-reclamecampagne, ingekocht, geanalyseerd en geoptimaliseerd aan de hand van ons toonaangevende 'TV to web-visits' attributie meet- en analyseplatform, ARMalytics®. Met als ultieme doel het volgende Nederlandse startup succesverhaal te worden!
 

competitie partners

De winnende campagne wordt ingezet op de zenders van BrandDeli. Andere ‘TV Star’ partners zijn de start-up communities Rockstart, Spaces, Startup Amsterdam, Startup Bootcamp, Startup Delta en TNW.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch