Trendrede 2019: Het jaar van de vereende krachten

16-01-2019 (14:15) - Marketing

Gisteren riep een groep vooraanstaande toekomstdenkers 2019 uit tot het jaar van de vereende krachten. Het is tijd om het huidige vuur van verandering in te zetten voor positieve vernieuwing door de krachten te bundelen.
 

Tijdens de presentatie van alweer de negende Trendrede in een bomvolle grote zaal van Pakhuis de Zwijger gaven zij inhoud aan deze oproep. In de Trendrede 2019 benoemden de toekomstdenkers de meest relevante tendensen van vandaag en morgen en keken zij verder vooruit.
 

Hilde Roothart opende de avond. Vervolgens klonk de stem van Christine Boland die sprak over de vurige tijd waarin wij leven. Daarna werd de Trendrede 2019 voorgelezen. De voorlezers waren in volgorde van opkomst: Brian Kragtwijk, Caroline van Beekhoff en Farid Tabarki. Tot slot riepen de toekomstdenkers 2019 uit tot het jaar van de vereende krachten. Na het voorlezen gingen de toekomstdenkers het gesprek aan met het publiek over onder meer het bindweefsel, drukverlaging, eerste-staptolerantie en de ongemiddelden. 


De Trendrede 2019 is te lezen en te downloaden op www.trendrede.nl/teruglezen.

Bureaus

Media

Economisch