Pop-up restaurant met Peter Lute tijdens Nationale Week Zonder Vlees

13-02-2020 (11:02) - Marketing

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees in maart wordt in Muiden een speciaal pop-up restaurant geopend waar topchef Peter Lute de leiding over de keuken heeft.
 
De oude buskruitfabriek ‘De Krijgsman’ wordt van 9 tot en met 15 maart omgetoverd tot het Week Zonder Vlees pop-up restaurant. De hele week zal hier door Peter Lute en het team van de Kruidfabriek een vegetarisch 3-gangen en 5-gangen menu geserveerd worden, met gerechten als tomatenthee, een op dennennaalden gerookte king boleet en dry aged biet.
 
Het Week Zonder Vlees pop-up restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend voor diner, en op vrijdag, zaterdag en zondag ook voor lunch. Reserveren kan hier. Aangezien duurzaamheid dé drijfveer is achter de Nationale Week Zonder Vlees kunnen gasten bij hun reservering aangeven of zij gebruik willen maken van een haal- en brengservice met hybride vervoer van en naar het busstation in Muiden.

Bureaus

Media

Economisch