PepsiCo lanceert chips-yoga

25-11-2019 (14:28) - Marketing

Nederland is een snack met groente rijker met Lay’s Oven Baked® with Veggie chips. Door de populariteit van yoga zijn verschillende soorten de revu gepasseerd, zoals geiten-, bier-, wijn- en puppy-yoga. Om de lancering van de veggie chips te vieren, organiseert Lay's een yogales met verschillende poses, zoals 'The Crunchy Bag', ‘The Flying Veggie, ‘The Drop to the Beet’ en ‘The Bendy Sweet Potato’. Donderdag 28 november staat de Lay’s Oven Baked® Yoga Class gepland.

Lay’s Oven Baked® with Veggie chips zijn een mix van tarwe, aardappel en rode biet of zoete aardappels. Beide smaken bevatten 40% minder vet ten opzichte van vergelijkbare chips met of zonder groente. ‘‘We zien steeds een grotere beweging naar een bewuster leven, maar ook naar plantaardige producten. Als marktleider willen we mee met de wens van de consument. Bewust genieten is dan ook waar Lay’s Oven Baked® voor staat’’, aldus Julie De Backer, Jr Brand Manager Lay’s.
 
Met de chips-yoga wil het merk consumenten motiveren om bewuster om te gaan met hun snackmoment en hun levensstijl. Op donderdag 28 november vindt de Lay's chips-yoga in hartje Amsterdam plaats in samenwerking met De Nieuwe Yogaschool. Hier kun je alle verschillende chips-poses leren.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch