Nederlandse bezorger van bedrijfslunches gaat bij werknemers thuis bezorgen

Nederlandse bezorger van bedrijfslunches gaat bij werknemers thuis bezorgen

25-03-2020 (10:29) - Marketing

Bedrijfslunchleverancier de Buurtboer bezorgt hun lunches niet meer op kantoor maar bij thuiswerkers aan huis. Zo blijven lokale leveranciers gesteund en werknemers voorzien van een gezonde en gevarieerde invulling van de lunch.
 
“De terechte oproep van de overheid om thuis te werken heeft het leven van bijna alle Nederlanders op zijn kop gezet,” zegt Caroline van der Lande, medeoprichtster van De Buurtboer. “Voor de Buurtboer betekent dit dat we niet meer bij klanten op kantoor kunnen leveren, maar ook onze leveranciers worstelen met de teruggelopen afzet door gesloten winkels en horeca. Daarom hebben wij besloten om onze lokale ambachtelijke producten te blijven aanbieden tijdens deze crisis. Zo kunnen onze leveranciers blijven leveren en kan de hele keten van leveranciers en lokale producenten hopelijk het hoofd boven water houden.”
 
 
De pakketten zijn te bestellen in de Randstad. De prijzen zijn inclusief btw en exclusief €5,95 verzendkosten. Betalen kan eenvoudig via iDEAL. Voor meer informatie over de inhoud van de pakketten en het plaatsen van bestellingen zie: thuislunchen.debuurtboer.nl

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch