KFC gaat samenwerking aan met Uber Eats

KFC gaat samenwerking aan met Uber Eats

03-04-2020 (10:18) - Marketing

KFC gaat samenwerken met bezorgplatform Uber Eats en breidt daarmee haar bezorgservice flink uit. Vanaf nu kunnen klanten in meer dan tien steden via de Uber Eats app hun favoriete KFC producten bestellen en thuis laten bezorgen. De samenwerking met Uber Eats is versneld live gegaan, omdat er momenteel bij mensen thuis veel vraag is naar contactloze bezorging.

Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe: "Delivery is een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie. We zijn trots dat het is gelukt om de samenwerking met Uber Eats nu versneld uit te voeren. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus zitten veel mensen thuis en zien wij de vraag naar goede bezorging toenemen. We zijn dan ook erg blij dat wij samen met Uber Eats ons bezorggebied kunnen uitbreiden."

De bestelling is eenvoudig te plaatsen en te volgen via de Uber Eats app. Om bezorging in deze lastige tijden voor iedereen toegankelijker te maken, heeft Uber Eats de bezorgkosten op alle maaltijden laten vervallen. Met de code HOMEDELIVERY betaal je tot en met 6 april 2020 geen bezorgkosten.
 


Het contactloos bezorgen via Uber Eats is vanaf nu mogelijk in de volgende steden: Amsterdam, Almere, Breda, Capelle, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch