Dopper kiest voor huisvesting samen met andere social enterprises

15-07-2019 (11:15) - Marketing

Dopper staat aan de vooravond van een bijzondere mijlpaal; augustus 2020 gaat het Haarlemse bedrijf verhuizen. Het voormalige HAL-gebouw in Haarlem wordt een smeltkroes waar Dopper en andere Social Enterprises samen komen om nieuwe ideeën en plannen te smeden om de wereld te verbeteren. Na in 2018 te zijn uitgeroepen tot  een 'Great Place to Work’ is het volgens Dopper nu tijd voor een nieuwe stap, tijd voor een hemelse werkplek.
 
Oceans, zoals het ambitieuze project van Merijn Everaarts (oprichter en eigenaar van Dopper) gaat heten, wordt een inspirerende plek voor een circulaire en gezonde leef- en werkstijl. Een plek die energie geeft. Waar ideeën en mensen elkaar versterken. Een plek die antwoord geeft op de internationalisering van Dopper. Inclusief vegan restaurant en een impact hub voor circulair ondernemen.
 
Naast Dopper is er ook plek voor andere duurzame bedrijven die een positieve impact (willen) maken. Het doel is om binnen het zero waste kantoorpand een ecosysteem te creëren dat ervoor zorgt dat alle bewoners, bedrijven én bezoekers kennis met elkaar delen en elkaar versterken. Het moderne werken is volledige geïntegreerd en flexibele werkplekken worden aangevuld met inspiratie- en concentratieplekken. 
 

Behoefte aan interactie

De keuze van het monumentale pand is volgens Dopper weloverwogen, want  er is behoefte aan interactie met andere Social Enterprises en het delen van mooie initiatieven en ruimte voor evenementen.  Als Haarlems bedrijf wil Dopper bovendien haar roots niet verloochenen. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch