DMCC Group neemt TQIS over

23-04-2019 (09:14) - Marketing

DMCC Group heeft een nieuwe organisatie onder haar vleugels : Trusted Quality & Integrity Solutions (TQIS). De organisatie controleert de kwaliteit van klantcontact in zowel sales als service kanalen.


Arjen van Eeuwen, directeur van DMCC Group: 'TQIS maakt de kwaliteit van alle klantinteractie inzichtelijk door gesprekken te beoordelen op onder meer tone of voice, inhoud en interactie. Zo zorgt quality monitoring voor een continu verbeteringsproces op je belangrijkste asset: je klantenportfolio.' 


TQIS is in de markt bekend onder de naam Certified. Omdat certificering geen core business was voor Essent Retail Energie, de vorige eigenaar, is de overname door DMCC een win-win voor beiden. Certified controleert door het uitluisteren van gesprekken en het certificeren van medewerkers gesprekskwaliteit in het telefonisch verkoopkanaal. Onder de vleugels van DMCC worden de quality control werkzaamheden nu uitgebreid. 


aparte organisaties

Wel blijven TQIS en DMCC aparte organisaties, met separate klanten én medewerkers. DMCC richt zich op compliance en bedient de adverteerder, waar TQIS kijkt naar algehele kwaliteit in klantcontact en werkt voor opdrachtgever en leverancier.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch