Dafne Schippers sluit zich aan bij Team Visa

Dafne Schippers sluit zich aan bij Team Visa

04-08-2020 (15:48) - Marketing

Dafne Schippers heeft zich aangesloten bij Team Visa. Het team van de exclusieve betaalpartner van de Olympische Spelen bestaat uit 100 Olympiërs en Paralympiërs. Visa support zijn atleten door het sponsorship te verlengen tot 2021.
 
Visa laat weten trots te zijn dat het dit jaar een van de meest diverse teams van atleten in de geschiedenis van Team Visa sponsort, met sporters uit meer dan 50 landen en in 27 sporten. Dafne Schippers werd wereldkampioen in 2015 en 2017 op de 200 meter sprint en won zilver op de 200 meter sprint op de Olympische Zomerspelen van 2016.
 
Merle Meier-Holsten, Hoofd Marketing Visa, Centraal-Europa over de samenwerking: ‘Als vrouwelijk atleet is Dafne een rolmodel dat bewijst dat vrouwen alles kunnen bereiken door de juiste toewijding. Haar ongelooflijke overwinningen tonen de kracht van doorzettingsvermogen en laten zien waarom ze in Team Visa past. Sinds 2000 heeft Visa's Team Visa-programma bijna 500 atleten ondersteund vanwege hun sportieve prestaties en sterke karakters. De atleten van Team Visa vertegenwoordigen de waarden die voor Visa belangrijk zijn, zoals de gelijkheid van mannen en vrouwen en de maatschappelijke impact.’

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch