Sam Feldt sluit crowdfunding campagne voor bedrijf Fangage af met € 300.000

08-08-2019 (09:18) - Lifestyle

Sam Feldt is naast succesvol DJ en producer ook een entrepreneur. Zo heeft hij ook een eigen foundation opgericht om bij te dragen aan een duurzamere planeet en hij heeft Fangage, dat zich inzet voor de relatie tussen fans en artiesten. Met Fangage heeft Feldt nu met succes een investeringsronde gesloten van €300.000.
 
Met deze financiering gaat Fangage het makkelijker en efficiënter maken voor influencers om een portaal te creëren en dus makkelijker in contact te komen met hun fans. Naast enkele grote investeerders hebben leveranciers van Fangage en in het bijzonder fans van Sam Feldt mogelijk gemaakt dat deze campagne met succes kon worden afgesloten. 
 
‘Ik ben super trots en dankbaar dat zoveel verschillende stakeholders van Fangage en mijn eigen fans onderdeel uit willen maken van Fangage. Ik heb Fangage ooit opgericht om het artiesten en influencers makkelijker te maken om in contact te komen met hun eigen fans zonder daar veel voor te hoeven betalen. Ik vind het super mooi om te zien dat er zoveel mensen met mij in de kracht van Fangage geloven.’ aldus Sam