Wat eten we op Koningsdag?

26-04-2019 (10:49) - Campagnes

Thuisbezorgd.nl lanceert de derde video uit hun nieuwe online influencer serie met acteur Ferry Doedens. Voor de online ‘Wat eten we vandaag’ campagne, werkt Thuisbezorgd.nl wederom samen content- en influencer bureau Storyboard. 

In de influencer campagne ‘Wat eten we vandaag?’ positioneert Thuisbezorgd.nl zich als hét antwoord op de welbekende vraag ‘wat eten we vandaag?’.  De campagne bestaat uit drie video’s die herkenbare ‘diner-dilemma’s’ tot leven brengt: van de sportschool, tot een date-night op de bank en Koningsdag. Dit gezien Koningsnacht, Koningsdag en de ‘day after’ gezamenlijk het grootste salesmoment van het jaar zijn voor Thuisbezorgd.nl. De online influencer serie, met Ferry Doedens in de hoofdrol, is een online verlengstuk op de gelijknamige ‘Wat eten we vandaag’ TVC-campagne van Thuisbezorgd.nl. 

Thomas van den Hof, Sr. Brand Manager, Thuisbezorgd.nl: “Het is steeds lastiger om onze doelgroep middels traditionele media te bereiken, vandaar dat onze nieuwe campagne vroeg om een passende influencer campagne, die naadloos aansluit bij de spelregels van online. "