Recordomzet voor Coolblue in 2019

Recordomzet voor Coolblue in 2019

20-02-2020 (13:09) - Economisch

Coolblue heeft in 2019 een recordomzet van 1,5 miljard euro behaald. Dat is 130 miljoen euro meer dan in 2018, blijkt uit de vandaag gepubliceerde jaarcijfers. Het bedrijfsresultaat (EBITDA) nam over dezelfde periode toe tot de recordhoogte van 34,5 miljoen euro. 
 
Coolblue investeerde in 2019 flink in de eigen infrastructuur. Zo opende de retailer vier nieuwe winkels en breidde het de bezorgservice CoolblueFietst uit naar vijf extra steden. Daarnaast startte Coolblue met de verkoop en installatie van zonnepanelen, de bezorging met 100 procent elektrische busjes en met het aanbieden van witgoed-abonnementen.

Ook dit jaar blijft Coolblue verder investeren in de eigen infrastructuur. Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue, licht toe: ‘In 2020 investeren we nog verder in onze eigen infrastructuur. Zo gaan we onze eigen installatiedienst aan huis heel hard laten groeien. En breiden we met nieuwe winkels uit naar de 16 grootste steden van Nederland en België. Hiermee zetten we ook maximaal in op onze eigen bezorgservice CoolblueFietst en gaan we het aantal pakketjes verdriedubbelen.’


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing