Lyre’s Non-Alcoholic Spirits Co haalt 10 miljooen euro groeikapitaal op

Lyre’s Non-Alcoholic Spirits Co haalt 10 miljooen euro groeikapitaal op

25-09-2020 (15:44) - Economisch

Lyre’s Non-Alcoholic Spirits Co. heeft een succesvolle seed funding van bijna € 10 miljoen in growth capital binnengehaald, de hoogste investering ooit in deze categorie. Deze belangrijke financiële injectie brengt een versnelling in Lyre’s visie om de manier waarop de wereld drinkt te veranderen en zorgt voor voortdurende investeringen in de groei van hun kernproducten, innovatie in de categorie en het uitbreiden naar nieuwe markten.
 
Achttien maanden na de lancering in Australië heeft Lyre’s een wereldwijde leiderspositie verworven op het gebied van non-alcoholische dranken. Hiermee loopt het bedrijf vooruit op en speelt het in op de veranderende vraag en het veranderende drinkgedrag van de consument. Gedreven door gezondheid, een bewuste levensstijl en verantwoordelijkheidsfactoren bij de consument groeit de non-alcoholische categorie snel en zag het in de afgelopen twaalf maanden wereldwijd een groei met driedubbele cijfers.
 
Tijdens een uitdagend 2020 heeft Lyre’s zich gericht op het direct-to-consumer segment en heeft het sinds januari meer dan 400% maandelijkse terugkerende omzetgroei gerealiseerd. Hiermee heeft het alle prognoses die het bedrijf eerder had opgesteld overtroffen. Aan de basis van deze snelle groei ligt innovatie: Lyre’s heeft sinds de lancering dertien producten gecreëerd en er staat nog meer gepland voor de komende zes maanden. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing