Growth Tribe krijgt investering van 3 miljoen euro voor online groei

19-05-2020 (10:57) - Economisch

Growth Tribe heeft een investering van 3 miljoen euro gekregen van Rinkelberg Capital Ltd. Met de investering zet het Nederlandse trainingsbedrijf in digitale vaardigheden versneld in op het uitrollen van haar learning platform en kan het voorzien in de fors groeiende vraag naar (online) courses.
 
Growth Tribe werd in 2015 opgericht vanuit de missie de groeiende digital skills gap op de arbeidsmarkt te verkleinen, zodat individuen en organisaties beter in staat worden gesteld hun doelen in de voortschrijdende digitale samenleving te behalen. Het bedrijf is ook actief in Groot Brittannië, Frankrijk, Finland, Denemarken en Noorwegen.
 

Nieuwe markten

’Na vijf jaar groei zonder investering van buitenaf, is het nu tijd om Growth Tribe’s volgende groeifase te versnellen, ons trainingsportfolio uit te breiden, onze trainingen verder te digitaliseren om nieuwe markten te bereiken en ons eigen leerplatform verder te ontwikkelen’, laat Peter van Sabben, co-founder en CEO weten. ‘We zien een unieke kans in de huidige markt omdat de coronacrisis de noodzaak voor bijscholing, omscholing en leren op afstand versnelt. We hebben aan Rinkelberg Capital een geweldige financiële partner die in onze visie gelooft - om mensen en organisaties te inspireren om altijd te blijven leren, zich aan kunnen passen en kunnen slagen in een snel veranderende wereld.’
 
Rinkelberg Capital Ltd. is nauw verbonden aan de oprichters van TomTom en investeerde eerder in Spotify, Thuisbezorgd.nl en Ace & Tate. 'We zijn enthousiast om Growth Tribe te ondersteunen in hun volgende groeifase. Er is een stijgende vraag naar goed opgeleide professionals met sterke digitale vaardigheden, zodat Growth Tribe’s klanten in staat zijn om de digitale transformatie binnen hun bedrijf vol vertrouwen aan te gaan', aldus Marc Slendebroek, CEO van Rinkelberg Capital.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing