Blokker verkoopt alle winkels in België en Luxemburg

Blokker verkoopt alle winkels in België en Luxemburg

18-02-2020 (14:39) - Economisch

Blokker verkoopt alle Blokker-winkels in België en Luxemburg aan Dutch Retail Groep. Dat heeft Mirage Retail Group, het moederbedrijf van Blokker vandaag bekendgemaakt. De 123 winkels in België en Luxemburg worden omgebouwd en gaan verder onder de naam Mega World. 
 
‘De laatste vijf jaren hebben de omzet en resultaten van de Blokker-winkels in België en Luxemburg sterk onder druk gestaan”, laat Michiel Witteveen, CEO van Mirage Retail Group weten. ‘Ondanks vele maatregelen en interventies zijn we er niet in geslaagd om deze ontwikkelingen te keren. Door de verkoop van Blokker België kan het management van Blokker Nederland zich volledig concentreren op de verdere verbetering van de performance van Blokker in Nederland.'
 
Dirk Bron, Directeur van Dutch Retail Groep, is erg blij met de overname: 'Wij gaan in de komende maanden hard aan de slag met de ombouw van de winkels naar de nieuwe discountwinkelketen ‘Mega World’. Alle winkels blijven open en ik heb er vertrouwen in dat de nieuwe formule zich kan ontwikkelen tot een gezond en winstgevend bedrijf’.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing