Studio Piraat maakt gratis iconenset voor MKB

21-05-2020 (20:30) - Creatie

Dat het MKB een spannende periode tegemoet gaat, valt niet te ontkennen. De Corona-maatregelen versoepelen geleidelijk, de wegen worden drukker en kantoren gaan mondjesmaat weer open. Het is tijd om je als ondernemer voor te bereiden op ‘het nieuwe werken’. Deze voorbereiding wordt eenvoudiger door een gratis iconenset, ontwikkeld door strategisch ontwerpbureau Studio Piraat.
 
Om ondernemend Nederland te ondersteunen heeft Studio Piraat een iconenset ontwikkeld die bedrijven helpt om hun werkplek veilig in te richten, met oog op ‘het nieuwe werken’. De iconen zijn kosteloos beschikbaar voor iedere mkb’er. De set is direct bruikbaar en draagt bij aan de implementatie van een 1,5 meter-samenleving op de werkvloer.
 
Dankzij de iconenset richt je kantoren, winkels en andere werkruimtes op een visuele en veilige manier in. De set bevat onder meer iconen voor het afstand houden, het schoonhouden van de deurklinken, het meebrengen van je eigen lunch, het aantal personen in een kamer en betreft de essentie van goede ventilatie en hoge luchtvochtigheid.
 
“We willen met het beschikbaar stellen van deze iconenset het MKB helpen om hun bedrijven op een veilige, verantwoorde manier in te richten. Zonder dat ze daarvoor op kosten worden gejaagd", zegt Jasper de Vink, algemeen directeur van Studio Piraat.
 
De iconen brengen de maatregelen op een duidelijke manier over op medewerkers en bezoekers. Veilig werken is belangrijker dan ooit. De set is voor diverse middelen te gebruiken. Denk aan een print, stickers, website, nieuwsbrieven en social media.
 
Download hier de gratis iconenset