Ocean Outdoor en Big Green Egg vieren de zomer met schrijfwedstrijd

Ocean Outdoor en Big Green Egg vieren de zomer met schrijfwedstrijd

16-06-2020 (07:00) - Creatie

Een Six Word Story is een verhaal, verteld in precies zes woorden. In die beperking zit hem de uitdaging… en toch: iedereen kan het! Zeker als je een leuk onderwerp hebt. Als je nou even vooruit kijkt naar de aankomende zomer, waarin bijna 17 miljoen Nederlanders met elkaar vakantie gaan vieren (op dat hele kleine stukje aarde), ja, dan heb je meteen een leuk onderwerp te pakken.
 
Ocean Outdoor en Big Green Egg slaan de handen ineen, juist omdat ze veel verwachten van aankomende zomer. Niet voor niets stellen ze de winnaars een dikke prijs in het vooruitzicht: De drie beste Six Word Stories worden beloond met een plaatsing op de billboards van Ocean, én met een Big Green Egg, de meest geliefde kamado BBQ van Nederland. En die zou, zeker deze zomer, wel eens heel goed van pas kunnen komen.
Amber Eekhout, Big Green Egg: “Om Nederland te inspireren schrijven Kluun, Ronald Giphart, Özcan Akyol en Stella Bergsma een aantal pakkende SixWords. Die verschijnen vervolgens op de billboards van Ocean Outdoor om het publiek alvast een beetje voor te gloeien.”
 
Meindert van den Heuvel, Ocean Outdoor: “…En dan is het aan Nederland zelf. Alle inzendingen kunnen worden ge-upload op sixword.nl. Onze schrijvers, onder voorzitterschap van Kluun, zullen de beste verhalen uit de honderden inzendingen vissen. Dit gaat een héle mooie zomer worden, de zomer dat alle Nederlanders in Nederland op vakantie gaan. En hoewel dat misschien niet voor iedereen de droomvakantie is, is het wel het beste dat de Nederlandse economie kan overkomen. Wij kunnen niet wachten!”
 
De schrijfwedstrijd loopt van dinsdag 16 juni 9.00 uur tot en met woensdag 1 juli 18.00 uur. Wijze van deelname: Laat je Six Word Story achter op www.sixword.nl
 
De campagne Six Word Stories uit Nederland Vakantieland is ontwikkeld door creative agency Being There. De schrijvers worden vertegenwoordigd door Bureau Bruinzeel.