Dept ontwikkelt nieuwe campagne voor dating app Inner Circle

Dept ontwikkelt nieuwe campagne voor dating app Inner Circle

09-07-2020 (13:36) - Creatie

Dating app Inner Circle heeft een nieuwe campagne gelanceerd, ’Meet your match’. Deze naam staat vanaf nu centraal in alle activiteiten en heeft als boodschap dat Inner Circle er is voor singles die hun tijd niet willen verspillen en gaan voor waardevolle matches. De campagne is ontwikkeld door Dept.
 
Met de campagne wil Inner Circle ernaar de onlinedatingscene veranderen en singles uitdagen om hun authentieke zelf te laten zien met duidelijke foto’s en eerlijke profielen en elkaar zo snel mogelijk in het echt teontmoeten. Elk profiel op de app wordt gescreend door het team van Inner Circle. Zo bouwt de datingapp aan een community van gemotiveerde singles. Daarnaast organiseert Inner Circle unieke (virtuele) evenementen om ervoor te zorgen dat singles elkaar zo snel mogelijk in het echt ontmoeten.
 
De nieuwe campagne is onderdeel van een rebranding van het merk. Zo is er een nieuw logo ontworpen, waarbij de twee cirkels die in elkaar klikken symbool staan voor een perfecte match. Daarnaast is ook het design van de app vernieuwd en de naam aangepast, ‘The Inner Circle’ wordt ‘Inner Circle’.