Voor één dag de glasbak aan huis

14-12-2018 (08:30) - Campagnes

De start van het nieuwe jaar is het uitgelezen moment om schoon schip te maken. Om je een handje te helpen, komt de glasbak aan huis in Amsterdam en Den Haag tijdens de exclusieve Gouden Glasbak on Tour op 3 en 4 januari. 


Na het uitrollen van de award winnende campagne van 40 jaar glasbak afgelopen voorjaar, die tot stand kwam in samenwerking met Lernert & Sander en De Jeugd van Tegenwoordig, slaan Nedvang en Arttenders wederom de handen ineen voor de feestdagencampagne. In deze campagne wordt ingezoomd op tijdelijk hergebruik van glas tijdens de feestdagen. Voordat het Glas in ’t Bakkie gaat kan het namelijk nog worden gebruikt als decoratie voor de feesttafel, voor extra (meer)waarde.
 

Het concept en de strategie van Arttenders is vormgegeven door fotograaf en set designer Lieke Janssen. Het werk van Janssen is altijd tot in detail handgemaakt. Voor deze campagne creëerde zij drie surrealistische feesttafels vol humor, speelsheid en eenvoud, waarin het hergebruik - gevolgd door de recycling - van verpakkingsglas centraal staat.