The Family Amsterdam vormt team met G-Star RAW en BVB

14-02-2020 (16:15) - Campagnes

The Family Amsterdam heeft samen met G-Star RAW en Borrusia Dortmund een campagne gelanceerd om meer bekendheid te geven aan de samenwerking tussen beide merken. Sinds het begin van het seizoen is G-Star RAW official partner van BVB.
 
De samenwerking tussen de drie partijen leidde al eerder tot opvallende acties. Om het partnership af te trappen werd een personalised G-Star RAW/BVB voetbaltafel afgeleverd op het traininscomplex van BVB. Spelers deelden op social media foto’s van de voetbaltafel en van hun ‘eigen’ 3D geprinte poppetje.
 
Aan het begin van het seizoen werden honderden posters door de spelers van BVB van een handtekening voorzien. Deze persoonlijk gesigneerde abri’s, waarop de spelers stonden afgebeeld in G-Star RAW, werden zo opgehangen dat ze eenvoudig gestolen konden worden. De content die dit opleverde werd enthousiast gedeeld door fans van de voetbalclub. 
 
Gwenda van Vliet (CMO G-Star RAW): “G-Star RAW en BVB zijn een sterke match. Allebei succesvol, gedreven en down to earth. Al vanaf het allereerste begin was BVB super-enthousiast over de ideëen. Heel anders dan ze gewend zijn, fris en helemaal in het karakter van de club. Dat maakt dat dit een samenwerking  is waar we heel trots op zijn, met de grootste voetbalclub van Duitsland, onze belangrijkste regio.
 
Deze week is de tweede campagne live gegaan: ‘The Best Job Ever’. G-Star RAW en BVB wilden samen iets doen voor fans die niet naar een wedstrijd kunnen, omdat ze moeten klussen voor hun baas. Zonder dat ze het wisten, werden ze ingehuurd voor the best job ever: het supporten van BVB. En dit terwijl ze werden doorbetaald en een nieuwe G-Star RAW outfit mochten aantrekken.
 
 

G-Star Raw x BVB - The Best job ever from The Family Amsterdam on Vimeo.

 

 

G-Star x BVB - Steal our posters from The Family Amsterdam on Vimeo.