Samen tegen eenzaamheid: #latenwesamen

Samen tegen eenzaamheid: #latenwesamen

27-03-2020 (15:53) - Campagnes

Samen tegen eenzaamheid! Er is geen beter moment dan nu, iedereen ervaart het , op zijn eigen kleine of grote, manier. De mensen van creative development agency Diffuse, creatief bureau Likefriends en Aemworks gingen aan de slag en ontwikkelden latenwesamen.nl om onbekenden met elkaar te verbinden en zo een sociale verrassing te veroorzaken. 
 
Onverwachte ontmoetingen zijn de mooiste kadootjes van het leven. Die leuke meneer bij de slager waar je een kort praatje mee maakte in de rij. Die grappige dame die je ontmoette na je eerste ‘Ola’ bij Spaanse les. Wij noemen deze onverwachte ontmoetingen sociale verrassingen.
 
Nu we door het Coronavirus afstand nemen van elkaar, overkomt deze verrassing ons minder vaak.  Hierdoor ervaren we allemaal een vorm van eenzaamheid.  Onze koning noemde dit het ‘eenzaamheidsvirus’. Dit moeten we stoppen!  Want juist die korte praatjes, het gekeuvel onderling, juist die kleine onverwachte momenten maken ieders dag een stukje mooier!
 

sociale verrassing

latenwesamen.nl verbindt onbekenden met elkaar in de hoop sociale verrassing te veroorzaken. De kern van de missie van #latenwesamen: ontmoet nieuwe mensen vanuit je eigen huis. Veel plezier!
 

Credits

Dit initiatief is tot stand gekomen in een samenwerking tussen creative development agency Diffuse, creatief bureau Likefriends en Aemworks.

diffuse.nl
likefriends.nl
aemworks.nl