Campagne Metropoolregio Amsterdam: je hoeft de niet de grens over

Campagne Metropoolregio Amsterdam: je hoeft de niet de grens over

14-08-2020 (10:39) - Campagnes

Inwoners van de regio rondom Amsterdam beseffen niet altijd dat ze in een van de mooiste en meest gevarieerde gebieden van Nederland wonen. Met de campagne ‘Je zit ernaast’ laat de Metropoolregio Amsterdam (MRA) zien dat je helemaal niet ver weg hoeft voor een bijzonder dagje uit of een vakantie. Na een pitch is dit de tweede campagne die NATWERK samen met amsterdam&partners ontwikkelde.
 
De krachtenbundeling van NATWERK, amsterdam&partners, 32 betrokken gemeenten en hun marketingorganisaties zorgt voor niet normaal veel zichtbaarheid van de campagne. Met veel out of home in alle gemeenten, social media, bannering en lokale influencers is de campagne voor inwoners niet te missen.
De grens over voor Schotse hooglanders? Je zit ernaast.
 
‘De briefing vroeg een flexibele campagne waarin alle categorieën, van breed tot specifiek, verwerkt kunnen worden’, zegt Rob Groot, copywriter bij NATWERK. ‘Dat hebben we voor elkaar gekregen met De grens over voor…? Je zit ernaast. En het werkt natuurlijk extra goed als je het bijvoorbeeld over Schotse hooglanders of agriturismo hebt.’
 
De campagne loopt de hele maand augustus nog.