Campagne lampionactie KWF van start met animatiefilm

10-12-2019 (09:46) - Campagnes

De campagne die Energize voor de lampionactie van KWF Kankerbestrijding heeft ontwikkeld wordt dit jaar in beeld gebracht met een animatiefilm. De animaties zijn gemaakt door Artbox.
 
Mensen kunnen vanaf 9 december een lampion voor een dierbare doneren op kwf.nl/geeflicht. Op 29 december wordt vervolgens tijdens een live uitzending op SBS6 het hart van licht ontbrand in het Olympisch Stadion. De verhalen die schuil gaan achter sommige lampionnen zullen te zien zijn. Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Leonie ter Braak. Om de lampionnenactie nog succesvoller te laten zijn, gaat KWF dit jaar actiever groepen mobiliseren. Gezamenlijk een lampion doneren was al wel mogelijk, maar werd op het actieplatform eerder niet actief aangeboden. Deelnemers kunnen zich nu dus verenigen om een dierbare samen te steunen.
Bij de uitwerking van de campagne is voor de muziek samengewerkt met Hardstyle DJ en producer Brennan Heart en het Metropole Orkest. Zij maakten een speciale vertaling van Heart's nummer 'Hold On To Tomorrow'. 
 

Credits

Bureau: Energize
Opdrachtgever: KWF Kankerbestrijding
Animatie: Artbox
Grading: Raamw3rk
Componist: Brennan Heart
Muziek: Metropole Orkest
Geluid: LAB-3