Bol.com lanceert campagne voor modewinkel

Bol.com lanceert campagne voor modewinkel

10-09-2020 (17:04) - Campagnes

Sinds kort is bol.com ook de winkel voor alle modeshoppers. In zowel Nederland als België verkoopt het e-commerce platform nu ook kleding, schoenen en accessoires. Om zich bij consumenten als hét modeplatform te positioneren, heeft het met lead agency Dept een dedicated strategie en campagne ontwikkeld.
 
Samen met Dept is er een lancering strategie op touw gezet om de modewinkel op een passende en geloofwaardige manier te introduceren aan Nederland en Vlaanderen. De eerste campagne is vanaf deze week te zien op TV, in OOH, sociale media en via digitale kanalen.
 
Niels Moes, manager marketing en communicatie bij bol.com: 'We wilden bol.com als een volwaardige modewinkel positioneren op een manier die bij bol.com past. Dichtbij dus en met een knipoog. Met deze campagne zijn we daar zeker in geslaagd, de reacties zijn heel positief.’
 
“Herkenbaar, humoristisch en oplossingsgericht: we introduceren het modeplatform geheel in bol.com-stijl, zonder onder te doen voor andere mode e-tailers”, vertelt Heleen Hidskes, strategy director bij Dept. “Met frisse fotografie guidelines, styling en visuele identiteit laten we via diverse kanalen zien dat we ook de mode behoeftes van Nederlanders en Vlamingen snappen, zodat meer consumenten zich ook naar bol.com bewegen voor een nieuwe outfit, inclusief accessoires. De livegang van de campagne is slechts het begin. We hebben enorm veel zin om verder te werken aan de top-of-mind positie van de bol.com modewinkel.”