XYZ Creative Agency wint pitch voor Holland Yachting Group

XYZ Creative Agency wint pitch voor Holland Yachting Group

11-08-2020 (14:00) - Bureaus

Holland Yachting Group representeert onze Nederlandse superjacht industrie en na de overname door Netherlands Maritime Technology (NMT), was een relaunch van het merk nodig. XYZ Creative Agency wist de leden, het bestuur en marketingteam te overtuigen in een pitch met drie andere bureaus.
 
Michel Revet, marketing manager van het NMT licht de keuze voor het Rotterdamse bureau toe: “XYZ Creative Agency heeft zich bewezen door in een relatief korte periode veel kennis van de markt eigen te maken. Dat liet samen met het verrassende concept, een heel positieve indruk achter en gaf ons vertrouwen in een mooie samenwerking.”
 
Diederik Hoffland, partner van XYZ reageert: “Als creatief bureau bedenken we niet alleen toffe concepten maar duiken we écht in de markt en de doelgroep. Dat levert interessante inzichten op waardoor we relevant werk maken.”
 
XYZ stelde dan ook voor om Holland Yachting Group een innovatief en menselijk gezicht te geven. Diederik: “Met ons concept geven we de enorme hoeveelheid aan kennis en vooruitgang een podium. Uiteindelijk bepalen wij als klein landje namelijk waar een groot deel van de wereldwijde industrie naartoe gaat. Dat is een super krachtig gegeven en het overstijgt het uiterlijke vertoon.”
 
De nieuwe identiteit, website en campagne gaan dit najaar live. 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch