Online Koplopers zet nog meer talenten aan het werk

15-03-2019 (15:12) - Bureaus

Online Koplopers vierde op 1 maart zijn eenjarig bestaan. Dit jubileum wordt gevierd met drie nieuwe online marketingtrainees. Vers uit de schoolbanken, starten zij hun loopbaan met een traineeship bij het Haarlemse bureau. Eerder zette Online Koplopers al talenten aan het werk bij merken als McDonalds, Dopper, Dr. Oetker, Omnicom en Bocca.
 
 
Het Haarlemse Online Koplopers zet inhouse online marketingspecialisten in, die gedurende hun inhuurperiode back-up krijgen van senior online marketingspecialisten. Iets dat de kwaliteit van hun dienstverlening garandeert. Met deze nieuwe lichting trainees telt het team van Online Koplopers inmiddels tien online marketeers. Het bureau is binnen een jaar sterk gegroeid en succesvol in het werven en inzetten van onlinemarketingtalenten. Iedere zes maanden starten de nieuwe traineeships, waarvan de trainingen worden gegeven door senior marketeers van Haarlems online marketingbureau DBOM. Naast nieuwe trainees, start Online Koplopers vanaf maart ook met freelancers, die ook weer met de steun van de marketeers van DBOM ingezet kunnen worden bij verschillende klanten.
 
 
Martijn van Royen, hoofd Online Koplopers, tracht met het bedrijf een brug te slaan tussen pas-afgestudeerde werkzoekenden en werkgevers. Van Royen (33): “We zien een grote vraag naar ervaren online marketingtalenten enerzijds en een gebrek aan kennis bij pas-afgestudeerden anderzijds. Dat is waar Online Koplopers komt kijken. Wij leiden junioren op tot volwaardige in-house online marketeers, die ook op locatie nog ondersteund worden door senior marketeers. Zo ondersteunen zij hun werkgevers zelfs bij de meeste complexe vraagstukken.”
 

Endeavour Group

De groei van Online Koplopers is mede mogelijk gemaakt door de Endeavour Group. Door gebruik te maken van de netwerken van de verschillende bedrijven, maakte van Royen het grootste gedeelte van zijn matches tussen klanten en Koplopers. Vanaf dit jaar is Online Koplopers een zelfstandig bedrijf onder de paraplu de Endeavour Group.  
 

Media

Marketing

Economisch