Mobielmarketingbureau Ogury opent kantoor in Amsterdam

15-10-2019 (11:10) - Bureaus

Het Franse mobielmarketingbureau Ogury heeft een kantoor in Amsterdam geopend. Ernst Dirkzwager (39) is aangesteld als Managing Director Benelux.
 
Dirkzwager was eerder verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van Unruly. Daarvóór heeft hij meerdere functies in de digitale sector bekleed, onder meer bij Radio 538 en Exponential. Het Amsterdamse Ogury-team heeft vier medewerkers.
 
Het bureau is naar eigen zeggen een belangrijke speler op het gebied van privacy en data binnen mobile marketing. Bij Ogury werken meer dan 400 mensen in 10 landen. Het bedrijf heeft wereldwijd 23 kantoren, waaronder in het VK, Frankrijk, Spanje, Duitsland, de Verenigde Staten en Mexico.
 

Marketing Engine

Ogury staat vooral bekend om zijn Marketing Engine. Deze technologie stelt merken en uitgevers in staat om te acteren binnen een mobiele omgeving die volledig voldoet aan gegevensbeschermings- en privacywetgeving zoals GDPR in Europa en CCPA in de VS. Tegelijkertijd geeft de techniek consumenten controle over hun mobiele data en de keuze welke data ze met wie willen delen. De techniek is inmiddels in meer dan 10.000 apps geïntegreerd door de samenwerking met 3.500 uitgevers en 1.500 topmerken wereldwijd maken hier gebruik van.

Media

Marketing

Economisch