Merkle strategisch paid search partner van de Bijenkorf

12-08-2020 (14:28) - Bureaus

De Bijenkorf heeft Merkle Nederland gekozen als strategisch partner voor search engine advertising en data, technologie en optimalisatie, met focus op Nederland en de uitrol naar andere markten.
 
De Bijenkorf is als online retailer actief in Nederland, België en Duitsland. Merkle heeft de opdracht om de Bijenkorf te helpen met de paid search strategie en het in kaart brengen van groeipotentie op het gebied van verdere internationale expansie, versterking van alle online kanalen en ondersteuning bij de transitie naar local online advertising.
 
Marc Mulder, Senior Online Marketeer bij de Bijenkorf: “We hebben gekozen voor Merkle vanwege de aanwezige kennis en ervaring in het Retail landschap en de data-gedreven aanpak, waarbij onze business data wordt geactiveerd voor advertising. Op deze manier kunnen we onze klanten een premium experience geven over alle kanalen heen en zo perfect aansluiten bij hun wensen.”
 
Arjen Hettinga, Managing Director Digital Media & Analytics bij Merkle Nederland: “Van strategische uitdagingen op omnichannel gebied gaat ons bloed sneller stromen. We zijn erg blij dat we samen met het marketingteam van de Bijenkorf aan de slag gaan om samen de ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren in de markten waarin zij actief zijn. Door eigen klantdata te ontsluiten, te combineren en te activeren in Paid Search strategie maakt de Bijenkorf zich klaar voor een duurzame toekomst waarbij relevant adverteren en privacy centraal staan.”

Media

Marketing

Economisch