Longlist SAN New Kids on the Block 2019 bekend!

26-02-2020 (09:00) - Bureaus

Tijdens de drie polls via FONK en fonkonline was het bijzonder spannend welke bureaus van de Considerationlist uiteindelijk de Longlist zouden gaan halen. Maar: de lezers van FONK hebben gekozen!
 
In FONK magazine 282 (verschijnt 18 maart) maken de lezers en SAN juryleden uitgebreider kennis met de vijftien kandidaten.

De Longlist in  alfabetische volgorde

Airborne
Bureau Basket
Deux Agency
Hibou
Joy Concepts
Pünktlich
Qontent Matters
Revitalize
Skyne
TDE
The Family
The Humblebrag
The Pool
Tom Orrow
Truus


Op weg naar de Shortlist

Deze 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van de in te sturen White Papers, de publiciteit in FONK en hun websites. De Hoofdjury SAN NKOTB komt op 23 maart bijeen bij B&BA om de 15 bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld.


Presentaties & Finalisten

Op 6 mei geven de 6 kandidaten een presentatie - ook bij B&BA te Vreeland - voor de Hoofdjury (9 personen) en de Vakjury bestaande uit circa 45 adverteerders/SAN juryleden. Beide jury’s leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. De weging is 50% Hoofdjury en 50% Vakjury. De 3 Finalisten worden op 6 mei ter plekke bekend gemaakt, echter op 28 mei 2020 wordt - tijdens de uitreiking van de SAN Accenten in Studio 21 in Hilversum - pas bekend welk bureau met het SAN New Kids on the Block Accent 2019 aan de haal gaat.
 

Foto: Vertigo 6 - winnaar SAN NKOTB Accent 2017 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch