Inzendingen Effie Awards geopend

Inzendingen Effie Awards geopend

26-05-2020 (15:23) - Bureaus

Het nieuwe Effie Awards seizoen is geopend. Dat betekent dat adverteerders en bureaus vanaf nu hun mooiste cases kunnen inzenden. De uitreiking staat voor november gepland. Waar, wanneer en hoe precies wordt later bekendgemaakt.
 
Om deelname voor iedereen mogelijk te maken zijn de inschrijfkosten dit jaar eenmalig sterk gereduceerd. Zo geldt voor niet-leden een korting tot 75 procent en kunnen leden vòòr de eerste deadline 15 juli kosteloos deelnemen. Mary Hoogerbrugge, voorzitter van de Effie Stuurgroep laat weten: ‘Juist nu is het zo belangrijk om te laten zien dat het loont om in communicatie te investeren. Het is geweldig dat VEA en BvA dat ook doen en zo gereduceerde tarieven mogelijk maken’.
 

Persoonlijke coach

Tijdens deze editie van de Effie Awards kunnen caseschrijvers hulp krijgen van een persoonlijke coach bij het schrijven van een goede case. Oud-juryleden Michael Amiabel, Margot Bouwman, Jos van den Bergh, Hans Bauman, Boris Nihom Martin Leeflang en Andy Santegoeds stellen hun tijd en kennis hier beschikbaar voor. Voor wie vast in de stemming wil komen organiseert Effie Awards op 28 mei een gratis Effie Masterclass ‘wat je moet weten als wilt inzenden - en winnen’.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch