Intracto Group neemt digital agency Isaac over

25-06-2020 (09:41) - Bureaus

Intracto Group heeft digital agency Isaac overgenomen. Het bureau heeft 110 werknemers en bedient voornamelijk klanten in commerce en de financiële sector. 'Met Isaac aan boord versterken we ons weer qua technologische kennis op het gebied van commerce, transactionele systemen en financial services', laat Pieter Jansen, CEO van Intracto Group weten.
 
Het COVID-19-tijdperk is voor Intracto Group geen reden om op de pauzeknop te drukken. Jansen: ‘We hebben meer dan ooit de ambitie om nog sterker te groeien. We merken heel wat positieve signalen in de markt. Meer dan ooit zien we investeringen in digitale transformatie en commerce waarbij klanten op zoek gaan naar geïntegreerde partners zoals wij. Wat ons meteen aansprak in Isaac is hun aanpak van digitale vraagstukken. Hun baseline charmeerde dan ook meteen: 'We turn complexity into profitability!' Met Isaac aan boord versterken we ons weer qua technologische kennis op het gebied van commerce, transactionele systemen en financial services.’
 
Mark Hoogendoorn, CEO van Isaac laat weten: 'Vanuit onze ambitie om onze dienstverlening te verbreden en aan te bieden in heel West-Europa, zijn we in contact getreden met Intracto Group. In Intracto Group hebben we een partner gevonden waarmee dit kan. Zo kunnen we in de toekomst naast technologische oplossingen onze klanten nog meer adviseren op het gebied van strategie, marketing, content en creatie. Onze club en de expertise van ons team in onder andere Java, PHP en Magento zal ook voor Intracto Group en zijn klanten van waarde zijn. We hebben ongelooflijk veel zin om onze schouders te zetten onder het groeiverhaal dat Intracto Group aan het schrijven is. Max en ik blijven aan boord en stappen mee in dit succesverhaal."

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch