Dit is de Shortlist SAN New Kids on the Block

27-03-2019 (07:15) - Bureaus

Voor het het vijfde jaar op rij organiseert Stichting SAN de verkiezing van de nieuwe generatie bureaussamen met initiatiefnemers B&BA en FONK. Tijdens een inspirerende jurymiddag bij B&BA werd dinsdag 26 maart de Longlist met 15 kandidaten kritisch bekeken en besproken door de Hoofdjury, wat in de volgende Shortlist van zes heeft geresulteerd:
 

5PM
HERC the agency
Monty the gamification company
NEEW
TDE
Wavyr
 

van Shortlist naar Finalist

De zes bureaus van de Shortlist  pitchen op 9 mei aanstaande live bij de Hoofdjury en de SAN Vakjury. Zij kunnen gebruik maken van een coach die helpt bij de voorbereiding. Fred MoolhuijsenKees-Jan Rozestraten en Ed Stibbe stellen hun kennis daarbij belangeloos beschikbaar.
 

Op 9 mei wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke Jubileumuitreiking SAN Accenten 2018 op donderdag 23 mei in Studio 21 in Hilversum.
 

De Hoofdjury staat onder leiding van juryvoorzitter Guda van Noort. Zij is in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Professor aan de UVA. De Hoofdjury wordt gevormd door:
 

Winnaar voorgaand jaar: Mike Hendrixen, Vertigo6
Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
Twee vanuit vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Gijs Vroom, Emerce
Twee SAN bestuursleden: Ewa Skotnicki, Fairphone en Robbert de  Vreede, Unilever
Twee vanuit bureaus: Rik Ledder, TBWA\NEBOKO en Sjoerd van Gelderen, Emakina
 

Media

Marketing

Economisch