De 3e en laatste poll SAN NKOTB staat live. Stem op je favoriete bureau!

18-02-2020 (10:01) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2019 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover beslissen de lezers van fonkonline gedurende drie weken in 3 polls.  Vandaag kun je op de homepage van fonkonline stemmen in de laatste poll van de drie!


recap eerste enquetes

Tom Orrow heeft de 2e poll gewonnen en The Pool won eerder de 1e poll voor een positie op de Longlist. Tom Orrow had een close battle met Revitalize. Ook dit bureau is nu verzekerd van een plek op de Longlist SAN New Kids on the Block. Daarnaast heeft ook Bureau Basket naast The Family en Qontent Matters zich verzekerd van een plek op de Longlist. In de race voor plek zijn in aanloop naar de derde poll ook HibouAirborneSkyne en Truus nog in de race. Zij haalden net niet genoeg stemmen binnen om nu al verzekerd te zijn van een plek op de Longlist. Afhankelijk van de resultaten van de huidige derde poll, zullen zij al of niet een plaats op de lijst veroveren.
 

criteria

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2019 voldoen alle 23 aan de volgende criteria:


> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
> werk & klanten die ertoe doen.
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste enquete vond plaats van 4 februari tot en met 10 februari. De tweede enquete liep van 11 februari tot en met 17 februari en er kan nu in de derde enquete tot en met 24 februari worden gestemd. 
 
 

Publiciteit met een doel

Vanaf 11  februari verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In FONK magazine krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen in maart een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.
 

Stem nu in de 3e poll!

Stem nu op de homepage van FONK (rechts op pc of mac en onderaan de site op mobiele devices) en maak je keuze uit de eerste reeks van 8 bureaus op de Consideratiolist SAN New Kids on the Block 2019! 

Media

Marketing

Economisch