Cathay Pacific selecteert LEWIS

Cathay Pacific selecteert LEWIS

17-01-2020 (13:01) - Bureaus

Cathay Pacific heeft gekozen voor LEWIS als nieuw PR-bureau in de Benelux. De 5-sterrenluchtvaartmaatschappij is meerdere malen erkend als ’s werelds beste airline door Skytrax, onder andere door de kenmerkende Aziatische, persoonlijke service. Met Cathay Pacific voegt LEWIS wederom een merk toe aan het groeiende travel & leisure portfolio.
 
Cathay Pacific streeft ernaar om gezien te worden als het beste service-brand ter wereld, een ambitie die LEWIS met de uitrol van een creatieve PR- en influencercampagne ondersteunt. Ook draagt Cathay Pacific een steentje bij om het klimaat zo veel mogelijk te behouden door te investeren in nieuwe (duurzamere) vliegtuigen, biogas te gebruiken en hun CO2-uitstoot te compenseren. Met de introductie van het Fly Greener in 2007 was Cathay Pacific de eerste Aziatische airline om een CO2-compensatieprogramma te lanceren.
 
Mayen van Luttikhuizen, Marketing & PR Coördinator Benelux bij Cathay Pacific: “Onze keuze is op LEWIS gevallen vanwege hun creatieve aanpak die goed aansluit bij onze business- en marketingplannen voor 2020. Daarnaast werden we overtuigd door de energie en het enthousiasme vanuit het LEWIS-team.”
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch