Café Society & The Gardeners winnen pitch voor Arkin

18-07-2019 (16:57) - Bureaus

Café Society & The Garderens winnen samen de pitch voor Arkin, een van de grootste Geestelijke Gezondheidszorg-instellingen in Nederland. Met elf verschillende specialisaties op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg, waaronder bekende merken als Jellinek en Mentrum, biedt Arkin basis-GGz en specialistische GGz voor mensen van alle leeftijden. Daarnaast is het een opleidingsinstituut en verricht het wetenschappelijk onderzoek.
 
De  bureaucombinatie wordt verantwoordelijk voor de nieuwe arbeidsmarktcampagne die tevens wil bijdragen aan de normalisering van mensen met een psychisch of verslavingsprobleem. Leonie Fotiadis van Arkin over de samenwerking: “Café Society & The Gardeners hebben ons tijdens onze bureauoriëntatie verrast met een goed doordachte strategie en een ijzersterk creatief idee, waarmee we onze elf verschillende merken in de ‘spotlights‘ kunnen zetten en waarmee we het stigma van ‘gekke’ mensen willen veranderen.”
 
Arkin is gevestigd in Amsterdam maar werkt ook in andere (groot)stedelijke) gebieden zoals Haarlem, Amstelveen, Gorinchem, Dordrecht, Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch