Bonduelle kiest voor digitaal marketingbureau Merkle Nederland

24-04-2019 (19:29) - Bureaus

Na een pitchtraject heeft Bonduelle gekozen om de digitale content strategie, creatie, influencer marketing en het conversatiemanagement onder te brengen bij Your Social, a Merkle company.


Aanleiding van de bureaupitch was de ambitie van Bonduelle om als merk online snel een stevigere positie te veroveren in Nederland en België. Your Social, dat onder de vlag van Merkle Nederland opereert, zal zich daarom in eerste instantie richten op het ontwikkelen en uitvoeren van digitale – en specifiek social – campagnes en initiatieven. 


Lianne Hanenberg,
eindverantwoordelijk voor Marketing Retail Benelux bij Bonduelle: ‘Zowel in Nederland als Belgie is de groente- en bonenconsumptie nog veel te laag op basis van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. We zien voor Bonduelle een belangrijke rol weggelegd om consumenten te faciliteren. Online is een uiterst geschikt medium om consumenten te informeren en vooral ook te inspireren met onze heerlijke producten en recepten om zo de consumptie te verhogen. We zijn heel enthousiast om dit samen met Your Social op te gaan pakken. Ze hebben ons tijdens de pitch overtuigd van een professioneel team met een grondige aanpak en een flinke dosis creativiteit.'


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch