Addikt, Dog and Pony en Codesign bundelen krachten in Grit

09-01-2019 (22:11) - Bureaus

Design bureaus Addikt & Dog and Pony uit Amsterdam bundelen krachten met het Indiaanse designbureau Codesign. Samen lanceren ze een nieuw internationaal design netwerk: Grit.
 

In een tijd waarin veel klanten worstelen met bureaus die het supermarktmodel hanteren; biedt het Grit-netwerk een groep experts in verschillende design expertises die samenwerken in kleine geïntegreerde projectteams. De teams vormen een mix van oost en west en hebben veel internationale ervaring zonder daarbij de lokale behoeften uit het oog te verliezen.
 

karakter tonen

Grit  integreert brand design met graphic design, motion design en sonic design. Ze hebben dit al gedaan voor merken als TATA Motors, Booking.com, BNNVARA, Ola Cabs, Eredivisie, StarSports, Godrej, Asian Paints, AkzoNobel en Royal Enfield. "We weten allemaal dat merkidentiteit meer is dan alleen het gezicht van een bedrijf, zegt Pol van Haren (medeoprichter Grit). Het moet karakter tonen en een goed verhaal vertellen aan verschillende doelgroepen in verschillende typen media en kanalen, maar wel op één unieke en krachtige manier. Wij helpen merken tot leven te komen, zodat mensen niet alleen merken horen en zien, maar ook voelen en begrijpen."
 
"Bij Grit brengen we de belangrijkste disciplines bij elkaar die nodig zijn om merkidentiteiten te ontwerpen en te cultiveren zodat ze echt tot leven komen. We geloven dat dit moet worden benaderd als een constante en evoluerende aanpak, vertelt mede-oprichter Rajesh Dahiya. "Grit cultiveert merken via design, met de ervaring en vooruitziende blik van transformatie consultants en de hands-on vitaliteit van een design bureau."
 

management team

Het managementteam van Grit wordt gevromd door Rajesh Dahiya, Pol van Haren, Barry Schwarz, Mohor Ray en Koen van Ovoorde. Verder werken er 26 professionals en 2 honden bij Grit. Grit werkt vanuit Amsterdam, Mumbai en Delhi. 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch