5PM wint eerste poll SAN New Kids on the Block

05-02-2019 (09:32) - Bureaus

Na één week stemmen is 5PM met afstand de eerste winnaar geworden in de race voor een positie op de Longlist SAN New Kids on the Block 2018. Als winnaar van deze poll is het bureau verzekerd van een plaats op de Longlist van dit jaar. Ook B.R.A.I.N. Creatives en BZTRS Agency weten zich verzekerd van een plek op de Longlist.


New Rivets en Megawatt Advertising haalden net niet genoeg stemmen binnen om nu al verzekerd te zijn van een plek op de Longlist, maar zij zijn nog wel in de race. Afhankelijk van de resultaten in de tweede en derde poll, zullen zij al of niet een plaats op de lijst veroveren. Later vandaag gaat de tweede poll live en kun je tot en met 11 februari stemmen op je favoriete bureau in deze tweede reeks. Later deze week volgt ook het eerste whtasapp interview met de winnaar van de eerste poll.


criteria Considerationlist

De bureaus van de Considerationlist 2018  SAN New Kids on the Block 2018 die nu strijden om een plek op de Longlist,  voldoen aan de volgende criteria:
 
maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.


3 enquetes 

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De tweede enquete die later vandaag live gaat, loopt van 5 februari tot en met 11 februari; de derde enquete loopt van 12 februari tot en met 18 februari
 

Whatsapp interviews

Vanaf 7 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in de verschillende rondes hebben vergaard. In FONK magazine krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een groot overzichtsverhaal. Zij gaan op de Longlist door naar de volgende ronde.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch