Agenda


Street art festival POW! WOW! Rotterdam

Festival

Street art festival POW! WOW! Rotterdam

zo 6 september 2020 t/m zo 13 september 2020 - Het street art festival POW! WOW! In Rotterdam gaat door dit jaar. Van 6 tot en met 13 september zullen de muren in de Afrikaanderwijk weer versierd worden met kleurrijke muurschilderingen.

De line-up bestaat deze editie uit kunstenaars die allemaal in Nederland wonen. Festivaldirecteur Dave Vanderheijden: ‘We willen de liefhebbers van street art dit jaar niet zonder mooie nieuwe murals laten zitten. We hebben gekeken naar wat er mogelijk is binnen de geldende richtlijnen van het RIVM en gaan zodoende street artists aan het werk zetten om, net als vorig jaar, veel muren te verfraaien in de Afrikaanderwijk.’

 

20 VANS 30 CANS

Ook dit jaar kun je je bus of kleine vrachtwagen laten beschilderen door een kunstenaar. Je kunt je nu inschrijven voor het populaire 20 VANS 30 CANS. Zowel voertuig-eigenaren als kunstenaars die mee willen doen kunnen zich vanaf 18 juni tot en met 28 juni aanmelden via dit formulier.

POW! WOW! Rotterdam is onderdeel van het Rotterdam Street Culture Weekend, dat in september 2020 plaats zal vinden. Meer informatie over het programma en de line-up volgt binnenkort op de site van het festival.